Fontana Bad Nieuweschans aanbiedingen

1 aanbiedingen

zondag 24 maart


Overnachting


€108,- €93,-
14% korting

Fontana Bad Nieuweschans Sfeerimpressie

Fontana Bad Nieuweschans Informatie

Fontana Bad Nieuweschans is een mooi saunacomplex. Het wellness- en kuurresort beschikt over een thermaal bad met geneeskrachtig water. Je kunt diverse kuurprogramma's volgen waarbij gebruik wordt gemaakt van dit helende water. Naast het thermaal bad beschikt Fontana Bad Nieuweschans over diverse sauna's zoals een kruidensauna, kelo sauna, infraroodsauna, Finse sauna en een salarium. Verder vind je er voetenbaden, stoombaden, whirlpools en een scrubzouthoek. Ook kan je gebruik maken van de fitnessruimte en genieten van heerlijke lichaam- en gezichtsbehandelingen en massages.

Fontana Bad Nieuweschans beschikt over verschillende relax ruimtes en paviljoens. Kom tot rust in het sfeervolle rustpaviljoen met relaxlounge, stilte ruimte en lavendelkamer. Kies voor de saunalounge met heerlijke loungestoelen rondom een open haard of het saunavide met heerlijke relaxstoelen. Buiten vind je een groot terras met comfortabele ligstoelen, een ligweide waar je kunt genieten op ligbedden of kies voor de mooie serre met waterbedden en ligbedden. In de brasserie kan je bovendien heerlijk eten, een goede afsluiting van een ontspannen dag.

Locatie & routeFontana Bad Nieuweschans
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans (Groningen)

Routebeschrijving

Fontana Bad Nieuweschans Ervaringen

star-full 10.0 op basis van 1 reviews.

star-full star-full star-full star-full star-full

Fantastisch saunalandschap

Personeel vriendelijk, behulpzaam, attent op hygiëne. Schone ruimtes. Veel keuze uit diverse soorten sauna's en verschillende ruststoelen/bedden. Prima eten en drinken.


Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit meer een Topdeal!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief