Zoeken
Zoeken

Elaisa Energetic Wellness

Unieke wellness, midden in de natuur

Elaisa Energetic Wellness is een uniek wellnesscomplex gelegen middenin de natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen. Maak kennis met het diverse aanbod aan wellnessfaciliteiten, rituelen en (holistische) behandelingen, welke zijn geïnspireerd op wellnessrituelen uit eeuwenoude wereldculturen van o.a. de Egyptenaren, de Inca’s en de Maya’s.

Bekijk alle aanbiedingen

Energie van de elementen, geometrische vormen en ontelbare kristallen

Bij Elaisa word je bij het binnenkomen omarmd met diverse stijlen, geometrische vormen, kristallen en symbolen uit verschillende wereldculturen. Doorheen het gebouw is maar liefst 2 ton aan kristallen van over de hele wereld verwerkt. Hierdoor heerst er een bijzondere energie in het hele wellnesscomplex, ideaal om er optimaal tot rust te komen.

Bekijk alle aanbiedingen

Elaisa gaat verder dan de traditionele wellness

Bij Elaisa vind je tien verschillende sauna’s, ieder een belevenis op zich daar elk verbonden is met een specifiek thema. Alle opgietsauna’s zijn geïntegreerd in het natuurlandschap waardoor je geniet van de prachtige natuur met zicht op het meer. Ook zijn er verschillende Chakra Balancerende Sauna’s die afgestemd zijn op de 7 belangrijkste chakra’s van de mens.

Bekijk alle aanbiedingen

Temazcal, een authentieke Mexicaanse ceremonie

Heel bijzonder ook is de ceremonie in de Temazcal, een Mexicaanse zweethut, waar je op traditionele en originele manier begeleid wordt door Mexicaanse sjamanen. Gedurende anderhalf uur word je rond het vuur op een ceremoniële wijze gereinigd. In een eerste fase worden lavastenen in het vuur verhit en vervolgens worden deze roodgloeiend in de Temazcal gebracht. In de zweethut vertoef je in volledige duisternis om helemaal in jezelf te kunnen keren. De ceremonie wordt begeleid met diverse oer instrumenten. Deze versterken de innerlijke beleving en maken van deze belevenis een onvergetelijke en diepgaande ervaring.

Bekijk alle aanbiedingen

Laat je ondersteunen in jouw emotionele en fysieke welzijn

Elaisa heeft een waaier aan arrangementen waarmee je je sauna bezoek kan combineren met een ontspannende massage, behandeling of beleving. Denken wij maar aan een kleisessie, aan een halotherapie, aan een kristalmassage, aan een Energetic Sound Treatment of aan een verwennend Queen of Eqypt schoonheids – en verzorgingsritueel, aan jou de keus!

Bekijk alle aanbiedingen

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.