Easyfeeling aanbiedingen

1 aanbiedingen

maandag 28 september


Entree korting


Dagentree voor 1 persoon

Geldig tot 1 jaar na aankoop
€23,- €19,-
17% korting

Easyfeeling Informatie

Wil je ontspannen in een sauna met een heel persoonlijke, kleinschalige sfeer? Dan kies je voor Easyfeeling bij Doetinchem. De kleinschalige sfeer stelt je al snel op je gemak, waardoor je optimaal kan ontspannen van het drukke leven.

Sauna aanbod

Easyfeeling heeft verschillende fijne sauna’s om op en top van te genieten. Zo is er een traditionele, houten Finse sauna waar je geniet van de weldadige warmte. Of dompel jezelf onder in het gekleurde licht van de kleurensauna. Kies voor rood, geel, turkoois of lichtblauw en laat de kleuren je ontspannen. Of geniet van het Romeins stoombad. Is het je eerste keer in een sauna en weet je niet precies hoe een saunagang in elkaar steekt? Geen probleem. Doe dan eerst een rondleiding met een medewerker van Easyfeeling: zij leggen je helemaal uit wat je kan verwachten.

Baden

Easyfeeling biedt ook diverse afkoelmogelijkheden aan, met onder meer een dompelbad, werveldouche en stortemmers. Deze zijn zowel binnen als buiten te vinden. Binnen is er een verwarmd zwembad (tot 30 graden Celsius). Heerlijk om mee op te warmen na een koude werveldouche. Het is mogelijk om gebruik te maken van scrubzout om de huid van dode huidcellen te ontdoen.

Relaxen & behandelingen

Tussen de saunagangen door geniet je van een drankje op het buitenterras of in de knusse relaxruimte met bar en haard. Wil je een lekker, verantwoord hapje eten? Dat kan ook. Easyfeeling heeft een uitgebreide kleine kaart met broodjes, salades, fruit en nog veel meer. Het is natuurlijk bij Easyfeeling ook mogelijk om jezelf te verwennen met een beautybehandeling of een weldadige massage. Het wellnesscentrum heeft een ruim aanbod voor je om uit te kiezen. Overigens is het mogelijk om diverse arrangementen te boeken met een beautybehandeling of massage.

Locatie & routeEasyfeeling
Lorentzlaan 4
7002 HB Doetinchem (Gelderland)

Routebeschrijving

Easyfeeling Ervaringen

Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Ben jij hier geweest? Wij horen graag jouw mening

Reviews die beledigende of discriminerende teksten, onwaarheden, of reclame-uitingen bevatten zullen worden aangepast of verwijderd.
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op onze website of gedeeld met anderen.

Mis nooit een topdeal!

  • Volg ons ook op Facebook voor de beste deals!
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.