Zoeken
Zoeken

Entree

zaterdag 13 april
incl. gratis koffie, water en thee
€34,- €30,60
-10%

Arrangementen

Geldig tot 1 jaar na aankoop
€44,- €39,60
-10%
Geldig tot 1 jaar na aankoop
€70,50 €63,45
-10%

Aquadroom Informatie

Geniet van een heerlijke dag wellness bij Aquadroom; een kleinschalige sauna gelegen net over de grens van Limburg in België. Hygiëne en persoonlijke aandacht staan bij Aquadroom hoog in het vaandel waardoor jij geniet van een onbezorgd dagje relaxen.

Faciliteiten

Minder ervaren saunagangers genieten van de weldadige Sanarium sauna met een lagere temperatuur en een hoge luchtvochtigheid. In de Löyly sauna vinden dagelijks opgietingen plaats en ligt de temperatuur met 80° tot 90°C een stuk hoger. Op het dakterras van Aquadroom vind je een buitenzwembad en een Kelo sauna met 300 jaar oude boomstammen met een temperatuur van 95°C! 

In de hamam worden dagelijks scrubsessies gegeven, waardoor jij naar huis gaat met een zijdezachte huid. Uiteraard zijn er diverse opwarm- en afkoelfaciliteiten aanwezig voor jouw saunaronde. In de lounge of in de stille rustuimte doezel je even lekker weg of lees je op je gemakje een tijdschrift. 

Arrangementen

Voor een compleet ontspannen dag kun je bij Aquadroom ook terecht voor diverse (beauty)behandelingen. Je kunt kiezen uit diverse massages, een weldadige hamam behandeling of een lekkere facial. Of wat dacht je van een VIP-arrangement, waarbij je geniet diverse extra's zoals onbeperkt koffie, thee en water en een heerlijke footspa. 

 

Aquadroom ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze sauna
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.

Mis nooit een topdeal! Volg ons op facebook voor de beste deals
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site of gedeeld. Lees onze privacy policy voor meer informatie.
Selecteer jouw regio, voor betere aanbiedingen in de nieuwsbrief.